ADRESA

Strada Victoriei 82/21
430122 Baia Mare, Maramures

Tel.  0362-401169

Proiecte dezvoltate in timp

Birou de Consiliere pentru Cetateni

Scopul proiectului:

 - este acela de a facilita accesul la informatii a tuturor categoriilor sociale ale comunitatii si oferirea de servicii de consiliere in 12 domenii de interes pentru cetateni, tinad cont de cele 4 principii de baza ale unui BCC, gratuitate, confidentialitate, promtitudine si impartialitate.

 

Preventia consumului de droguri in Liceele din Baia Mare

Scopul proiectului :

- dezvoltarea unor atitudini pozitive pentru un stil de viaţă sănătos, fără alcool, tutun şi droguri în rândul elevilor din unităţile de învăţământ din Baia Mare unde s-a  derulat activitatea de prevenţie. Aceasta s-a realizat prin implementarea unor programe de prevenire în şcoală, comunitate şi de consiliere a celor aflaţi în situaţie de adicţie sau predispuşi consumului de droguri

 

Alocoolicii anonimi Baia Mare

- am avut activitati saptamanale cu Grupul Alcoolicilor Anonimi Sfanta Varvara care este alcatuit din 30 de membrii.  

 

Biroul de Asistenta si consiliere pentru persoanele cu handicap (BACH)

- misiunea noastră este de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi, prin activităţi cu şi pentru aceştia şi comunitatea în care trăiesc, axându-ne pe nevoile acestora şi facilitând colaborarea factorilor implicaţi, pentru ca persoanele cu dizabilitate să aibă viaţa mai bună fiind integrate în societate şi având şanse egale.

 

C.I.D. Maramures 2003-2009

- proiectul Centru de Ingrijiri la Domiciliu, coordonat local de  Asociatia Diecezana Caritas Greco-Catolic Maramures, este un proiect national al Confederatiei Caritas Romania care ofera servicii medicale alternative la domiciliu.

 

Proiecte cu finanțate Uniunea  Europeană

- POSDRU/104/5.1/G/81648 „Măsuri active de ocupare prin mobilitate ocupaţională şi geografică antreprenoriat şi resurse umane calificate” 2011-2012

- Măsuri și inițiative rurale în regiunea Nord-Vest (MIR) – ID 127896

Categorie:

Copyright © 2024, Caritas Maramures. All Rights Reserved.

Design by: MM